Hoteller hvor hunde er tilladt

Dato 27.06.2024 7 min

Rigtig mange mennesker vil gerne have deres hund med på ferie. Når man rejser med sin firbenede ven, kan det være en udfordring at finde passende indkvartering. Heldigvis er der mange hoteller i Europa, der byder både dig og din hund velkommen. I denne tekst vil vi nævne nogle af de bedste hundevenlige hoteller i Danmark, Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien, Norge, Italien, Spanien og Sverige. Vi tager dog forbehold for, at hoteller kan have ændret deres mulighed for at medbringe kæledyr.

 

Hoteller i Danmark

 

Hotel Hesselet i Nyborg

Hotel Hesselet ligger i Nyborg på Fyn og er et luksuriøst hotel, der byder hunde velkommen. Hotellet er omgivet af smukke skove og strande, hvilket gør det ideelt til gåture med din hund. Hotel Hesselet tilbyder særlige værelser, hvor hunde er tilladt, og personalet er kendt for deres venlige og imødekommende holdning til kæledyr. Her kan både du og din hund nyde en afslappende ferie i naturskønne omgivelser.

 

Skagen Stand Hotel og Feriecenter i Skagen

Skagen Strand Hotel & Feriecenter er beliggende i det nordlige Jylland og tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter for både mennesker og hunde. Hotellet ligger tæt på stranden og naturreservater, hvor din hund kan løbe frit og lege. Der er specielle værelser og feriehuse, hvor hunde er velkomne, og hotellet tilbyder også faciliteter som hundebruser og hundevenlige stier. Dette gør Skagen Strand til et ideelt valg for en ferie med din firbenede ven.

 

Tyskland

 

The Westin Grand i Berlin

The Westin Grand Berlin er et eksklusivt hotel, der ligger centralt i Berlin. Hotellet er kendt for sin luksuriøse indretning og fremragende service. Hunde er velkomne her, og hotellet tilbyder særlige faciliteter for kæledyr, herunder hundesenge og madskåle. Der er også mange parker og grønne områder i nærheden, hvor du kan tage din hund med på en dejlig gåtur. The Westin Grand Berlin er et fremragende valg for dem, der ønsker at udforske byen sammen med deres hund.

 

Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski i München

Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski i München er et andet luksuriøst hotel, der byder hunde velkommen. Hotellet ligger centralt og tæt på nogle af byens mest berømte seværdigheder. Hotellet tilbyder komfortable værelser til gæster med hunde og sørger for, at dit kæledyr får samme høje standard af service som du selv. Der er også mange parker i nærheden, hvor du kan gå ture med din hund, herunder den smukke Englischer Garten.

 

Frankrig

 

Le Bristol i Paris

Le Bristol Paris er et af de mest berømte luksushoteller i Paris og byder hunde velkommen. Hotellet ligger i hjertet af byen og tilbyder femstjernet service til både dig og din firbenede ven. Der er specielle værelser, hvor hunde er tilladt, og hotellet tilbyder også hundesenge og skåle. Desuden er der mange parker og grønne områder i nærheden, hvor du kan tage din hund med på en afslappende gåtur. Le Bristol Paris sikrer en uforglemmelig oplevelse for både dig og din hund.

 

Hotel de Crillon A Rosewood Hotel i Paris

Hôtel de Crillon, A Rosewood Hotel er et andet luksuriøst hotel i Paris, der tillader hunde. Dette historiske hotel ligger ved Place de la Concorde og tilbyder enestående service og komfort. Hotellet har specielle faciliteter for kæledyr, og der er mange parker i nærheden, hvor du kan tage din hund med. Hôtel de Crillon kombinerer klassisk elegance med moderne bekvemmeligheder, hvilket gør det til et ideelt valg for rejsende med hunde.

 

Holland

 

Hotel V Fizeuastraat i Amsterdam

Hotel V Fizeaustraat i Amsterdam er et stilfuldt boutiquehotel, der byder hunde velkommen. Hotellet ligger i et roligt kvarter, tæt på Amstelpark og andre grønne områder, hvor du kan tage din hund med på gåture. Hotel V Fizeaustraat tilbyder komfortable værelser, hvor kæledyr er tilladt, og personalet er kendt for deres venlige holdning til hunde. Hotellet er et godt valg for dem, der ønsker at opleve Amsterdams charme sammen med deres firbenede ven.

 

The Dylan i Amsterdam

The Dylan Amsterdam er et elegant og luksuriøst hotel beliggende i hjertet af Amsterdam. Hotellet tillader hunde og tilbyder enestående service og faciliteter for både dig og din hund. Der er mange parker og kanaler i nærheden, hvor du kan tage din hund med på en dejlig gåtur. The Dylan Amsterdam er kendt for sin personlige service og smukke indretning, hvilket sikrer en mindeværdig oplevelse for både dig og din hund.

 

Belgien

 

Hotel Metropole i Bruxelles

Hotel Metropole i Bruxelles er et ikonisk og historisk hotel, der byder hunde velkommen. Hotellet ligger centralt og tilbyder luksuriøse værelser og fremragende service. Hunde er tilladt på specielle værelser, og hotellet tilbyder faciliteter som hundesenge og madskåle. Der er mange parker og grønne områder i nærheden, hvor du kan tage din hund med på gåture. Hotel Metropole er et fremragende valg for rejsende med hunde, der ønsker at udforske Bruxelles.

 

Martin’s Patershof i Mechelen

Martin's Patershof er et unikt hotel beliggende i en ombygget kirke i Mechelen. Hotellet byder hunde velkommen og tilbyder komfortable værelser, hvor kæledyr er tilladt. Der er mange parker og grønne områder i nærheden, hvor du kan tage din hund med på gåture. Hotellets unikke atmosfære og venlige personale gør det til et ideelt valg for rejsende med hunde.

 

Norge

 

The Thief i Oslo

The Thief i Oslo er et moderne og stilfuldt hotel, der byder hunde velkommen. Hotellet ligger på Tjuvholmen, tæt på vandet og mange parker, hvor du kan tage din hund med på gåture. The Thief tilbyder komfortable værelser, hvor kæledyr er tilladt, og der er faciliteter som hundesenge og madskåle til rådighed. Hotellet er kendt for sin kunstneriske indretning og fremragende service, hvilket sikrer en mindeværdig oplevelse for både dig og din hund.

 

Italien

 

Hotel Artemide i Rom

Hotel Artemide i Rom er et elegant hotel, der byder hunde velkommen. Hotellet ligger centralt og tilbyder luksuriøse værelser og enestående service. Hunde er tilladt på specielle værelser, og hotellet tilbyder faciliteter som hundesenge og madskåle. Der er mange parker og historiske steder i nærheden, hvor du kan tage din hund med på gåture. Hotel Artemide er et fremragende valg for rejsende med hunde, der ønsker at opleve Roms skønhed.

 

Grand Hotel Villa Serbelloni i Bellagio

Grand Hotel Villa Serbelloni i Bellagio ved Comosøen er et luksuriøst hotel, der byder hunde velkommen. Hotellet ligger i en smuk have og tilbyder spektakulær udsigt over søen. Hunde er tilladt på specielle værelser, og der er faciliteter som hundesenge og madskåle til rådighed. Hotellets smukke omgivelser og venlige personale gør det til et ideelt valg for en afslappende ferie med din hund.

 

Spanien

 

Hotel Claris i Barcelona

Hotel Claris i Barcelona er et stilfuldt hotel, der byder hunde velkommen. Hotellet ligger centralt og tilbyder luksuriøse værelser og fremragende service. Hunde er tilladt på specielle værelser, og hotellet tilbyder faciliteter som hundesenge og madskåle. Der er mange parker og strandområder i nærheden, hvor du kan tage din hund med på gåture. Hotel Claris er et fremragende valg for rejsende med hunde, der ønsker at udforske Barcelona.

 

Sverige

 

Hotel Skeppsholmen i Stockholm

Hotel Skeppsholmen i Stockholm er et moderne og stilfuldt hotel, der byder hunde velkommen. Hotellet ligger på en lille ø, tæt på byens centrum og mange parker, hvor du kan tage din hund med på gåture. Hotel Skeppsholmen tilbyder komfortable værelser, hvor kæledyr er tilladt, og personalet er kendt for deres venlige holdning til hunde. Hotellet er et godt valg for dem, der ønsker at opleve Stockholms charme sammen med deres firbenede ven.

 

Scandic Malmen i Stockholm

Scandic Malmen i Stockholm er et hundevenligt hotel, der tilbyder komfortable værelser og fremragende faciliteter. Hotellet ligger centralt og tæt på mange parker, hvor du kan tage din hund med på gåture. Scandic Malmen tilbyder særlige værelser, hvor kæledyr er tilladt, og der er faciliteter som hundesenge og madskåle til rådighed. Hotellets moderne indretning og venlige personale gør det til et ideelt valg for rejsende med hunde.

 

Konklusion

At rejse med din hund kan være en berigende oplevelse, og der er mange hoteller i Europa, der byder dig og din firbenede ven velkommen. Fra luksuriøse hoteller i Paris og Berlin til stilfulde boutiquehoteller i Amsterdam og Stockholm, er der et bredt udvalg af hundevenlige indkvarteringsmuligheder. Disse hoteller tilbyder ikke kun komfortable værelser og fremragende service, men også faciliteter, der sikrer, at din hund får en behagelig oplevelse. Uanset hvor du vælger at rejse, er der et hundevenligt hotel, der passer til dine behov og sikrer en mindeværdig ferie for både dig og din hund. Find gode tips til at rejse med din hund her.

 

Ofte stillede spørgsmål

Kan man have sin hund med på hotel?

Ja det kan man godt. Rigtig mange hoteller har mulighed for, at man tager sin hund med. Det er dog altid en god idé at undersøge på forhånd om det er tilladt at have hund med, og om hotellet har ledige værelser blandt de værelser, hvor det er tilladt. Ofte er det kun en lille del af hotellets værelser, hvor man må medbringe hund.

På Dyreportal.dk kan du sælge dit kæledyr.
Kvit og frit.

Følg os på